Fri frakt over kr. 599,- i Norge og Sverige

Om oss

Design of Norway AS ble stiftet 2016 men firmanavnet og forretningsideen ble unnfanget allerede i 1995, ting kan ta litt tid.  

Vi designer interiør og gaveartikler med design inspirert fra inn og utland og fikser alt fra idé til ferdig produkt. Kvalitet og egen design er viktige detaljer for oss.

Design of Norway AS er ett familiefirma drevet av Anna og Kjell Erik Strøm. 

Våre produkter og design er blant annet inspirert av Norsk design, skandinavisk natur, folkekunst og retro design.


Vår første kolleksjon var «Snill Pike?» kopper som er en gammel tradisjon i Norge, men med en ny vri. Moderne kvinner kan bestemme; hvem er jeg i dag? Snille piker kommer kanskje til paradis, men slemme piker kommer dit de vil. Derfor har vi laget både Snill Pike, Snill Pike? og Slem Pike med forskjellige motiv. Alt til sin tid.

Serien Fabelskog ® ble først presentert i 2017 på Oslo design Fair. Inspirasjonen til Fabelskog kom fra flere kanter; 60 tallets retrodesign, skog og natur, folkekunst og gamle tradisjonelle ornamenter med en ny vri og moderne fargesetting.


 Fabelskog er ikke bare en design serie, det er også en historie med morsomme og snille dyr som lever i en fantasi-skog i Norge, ett land nær Nordpolen. Tegningene inneholder mange små detaljer som er verdt å studere. Motivene er foreløpig å finne på hjemme tekstiler som kjøkkenhåndklær og bordløpere, Frokostservice med kopp, asjett og bolle mens noen dyr finnes bare på kopp. Kua Matilde finnes også som fløtemugge. Kjente dyr som lever i Fabelskog er;   

Snille Rever 

Sleipe Rådyr 

Masende Ekorn

 Late Høner

Smarte Bjørner 

Villsauer

 En syngende Ku som heter Matilde

 Dansende Fugler

 Noen andre dyr lever der også og vil komme til i kolleksjonen etter hvert. Følg med, kanskje kommer dyrene til en skog nær deg.

Norsk og skandinavisk design med inspirasjon fra Øst og Vest.